OM HJULTEKNIK.DK

ERFARING     

DU KAN STOLE PÅ

OM HJULTEKNIK.DK

Mit navn er Gert Larsen.

Min kone Ruth og jeg ejer og driver værkstedet på Stationsvej 41, Holme Olstrup


Lidt forhistorie

Jeg er udlært automekaniker på et lille alsidigt værksted i Dalby ved Haslev (mester, hans søn og så jeg), vi foretog alle de reparationer der kom indenfor, dvs. mekanisk arbejde, elektrisk arbejde, hjul og dæk montering/reparation, plade arbejde, autoskader, mv.

Efter læretid, arbejdede jeg hos Nissan og Toyota, og igen på et lille alsidigt værksted, for derefter at starte op som selvstændig i 1976.

Starten blev værksted med tankstation (ESSO i Haslev). Vi fik også forhandling af Brenderup Trailere, senere lavede vi den om til DK Benzin, som vi var med til at starte, og efter vi solgte den blev den til OK Benzin.

Vi købte derefter en lille erhvervsbygning i industrikvarteret, hvor jeg bl.a. også monterede mange mobiltelefoner, som man gjorde den gang. I samme forbindelse blev jeg tilbudt et job som underviser på teknisk skole, hvor jeg arbejdede med transport elever, senere i en cykel, knallert og motorcykel afdeling. Det betød også at vi kun arbejdede på deltid hjemme i nogle år, men så i 1998/99 byggede vi et nyt og større værksted i tilknytning til det eksisterende og jeg sagde mit job op og gik på fuld tid hjemme igen med auto og trailer reparationer, mv.


Jeg troede så at jeg skulle på pension, og vi solgte vores bygninger, men det kunne jeg ikke helt forstå og nu er vi her i Holme Olstrup, hvor vi igen har fået et værksted op at stå.og er glade for at bo.


Læs mere om hvad jeg kan tilbyde

Kontakt mig for en aftale